background
Image

Tworzymy prawdziwe burgery od postaw.
Bez kompromisów i dróg na skróty.
Każdego dnia od 2014 roku.

Dziękujemy, że nas odwiedziłeś!

Nasz wyróżnik: bułka

Amerykańska brioszka maślana to pieczywo, które nas zdecydowanie wyróżnia. Słodkawy posmak pieczywa idealnie współgra zarówno z mięsnymi, jaki i wegetariańskimi kompozycjami.

Nasza duma: wołowina

Raz w tygodniu odbieramy wołowinę ras mięsnych Charolaise i Limousine, którą dodatkowo sezonujemy na mokro w naszej chłodni, przez co jest ona krucha i delikatna.

Nasza chluba: miejsce

Nie ma co ukrywać: mając do dyspozycji 24m2 jesteśmy jedną z najmniejszych burgerowni w Polsce. Dbamy o klimat miejsca, w którym każdy jest mile widziany - nawet 15 minut przed zamknięciem!

Łatwe zamawianie online

Oferujemy wygodne zamawianie przez naszą stronę www.
Sam zdecyduj, czy odbierzesz zamówienie osobiście czy mamy do Ciebie przyjechać.

Image Wszystkie dostawy realizujemy samodzielnie.
  1. 1

    Na co masz ochotę?

    Przeglądaj nasze menu wygodnie z telefonu lub komputera i dodaj je do koszyka. Nasze menu online jest aktualizowane w czasie rzeczywistym - produkty, których danego dnia już nie ma, nie są dostępne w menu online.

  2. 2

    Kiedy mamy być gotowi?

    Bez znaczenia czy odbierasz zamówienie w lokalu czy z dostawą - sam możesz wybrać, czy realizujemy Twoje zamówienie jak najszybciej, czy chciałbyś je zamówić na określoną godzinę.

  3. 3

    Odbierz osobiście lub oczekuj nas

    Po złożeniu zamówienia otrzymasz od nas potwierdzenie z czasem odbioru (jeżeli zamawiasz z odbiorem własnym) lub godziną dostawy (przy zamówieniach z dowozem).
    W przypadku dostawy otrzymasz od nas SMSa, gdy kurier będzie w drodze do Ciebie.

ZAMÓW Z DOWOZEM / ODBIOREM OSOBISTYM

Szybko, sprawnie i czytelnie: wypróbuj nasz system zamawiania

bardzo Ważne! Gdy zamawiasz z dowozem, podaj proszę pełną nazwę ulicy (ew. imię patrona) + sam nr budynku (nr mieszkania w polu niżej).
Przykład, jeżeli mieszkasz na Kościuszki 96/233: ULICA I NR BUDYNKU: Tadeusza Kościuszki 96 - MIASTO: Opole - NR MIESZKANIA: 233.

Często pytacie:

Czy dowieziecie poza granicę dowozu?

Zależy dokąd, w jakich godzinach i jak duże jest Twoje zamówienie. Przedzwoń do nas najlepiej wcześniej.

Czy zamówione potrawy będą ciepłe?

Robimy wszystko, aby produkty przyjechały w dobrej kondycji: osobne termoboxy na każde zamówienie + krótki czas przebywania w drodze. Jednak zamawianie z dowozem to pewien kompromis i nie będziemy kłamać, że jest inaczej.

Jaki jest czas oczekiwania?

9 na 10 zamówień dowozimy do 60 minut, pozostałe 10% do 80 minut (większy ruch uliczny, ilość zamówień na miejscu).

Czy można zamówić telefonicznie?

Wygoda zamówień internetowych sprawia, że odeszliśmy od przyjmowania dostaw przez telefon. Telefonicznie przyjmujemy tylko małe zamówienia z krótkim czasem realizacji (przykładowo "Będę za 20 min po dwa BBQ").

Poznaj nas

Dobre burgery wymagają dobrego surowca.
Oto kilka faktów, które robią różnicę w Hamburgu:

Image

Znamy naszego dostawcę

To jeden z czołowych producentów wołowiny ras mięsnych dostarcza nam wołowinę na burgery.

Image

Dojrzewanie

Każdy kotlet powstaje z wołowiny, która dojrzewa na mokro 9-14 dni - dzięki temu jest delikatna i krucha.

Image

Samodzielne mielenie

Wiemy, co trafia do naszych burgerów. Bez ścięgień, tajemniczych kawałków i innych niespodzianek.

Image

Codziennie na świeżo

Startujemy o 5:30 - mielenie wołowiny i formowanie kotletów, marynowanie kurczaka w maślance, przygotowywanie sosów, krojenie warzyw.

Image

Cheddar to cheddar

Do naszych serowych burgerów używamy prawdziwego, irlandzkiego cheddara Kerrygold, a keczup i majonez pochodzi od firmy Heinz.

Image

Autorskie wege-kotlety

Każdego burgera możesz zamówić w wersji wegetariańskiej, a my przygotujemy go z naszym pieczonym kotletem na bazie kaszy jaglanej.

background

Nasza historia

Od 2010 interesujemy się street foodem, którego się sporo naoglądaliśmy na ulicach Berlina. Po jedzeniu przyszedł czas na własne próby: pierwsze burgery zaczęliśmy robić w domowym zaciszu w 2012 roku, a rok później podjęliśmy decyzję o stworzeniu własnej burgerowni. Tak właśnie w 2014 roku powstał Hamburg, a moda na burgery dopiero się rozkręcała...

Image
“Założenie było proste:
stworzyć produkt, który sami chcemy zjeść.
Teraz to piękne uczucie, że stworzyliśmy kanapki,
którymi zajada się całe miasto, a Hamburg pomimo otwierania się nowych miejsc ciągle rośnie w siłę — dziękujemy Wam za zaufanie.”
Magda i Kamil
właściciele Hamburga

Feedback

Dla nas to Ty jesteś najważniejszy.
Zgodnie z mottem: Nice to feed you!

Image

Twoja satysfakcja jest dla nas priorytetem. Dokładamy wszelkich starań, aby zachować powtarzalność dan oraz ich najwyższą jakość.

Jeżeli pomimo wszystko nie spełniliśmy Twoich oczekiwań, daj nam proszę znać: opisz zaistniałą sytuację (+data, godzina; w lokalu czy dowozie), a odpowiedź otrzymasz od nas w ciągu kilku dni.


Pracuj z nami!

Hamburg to burgery, frytki i zgrana ekipa.
Zostań częścią naszej hamburgowej drużyny!

uwaga! Nie wymagamy od Ciebie doświadczenia w gastronomii. Wszystkiego Cię nauczymy, więc pisz śmiało!
Image
Oferujemy:

Elastyczne godziny pracy, pełne wprowadzenie, ubezpieczenie, wypłaty na czas + fajny zespół

Twoje obowiązki:

Obsługa gości, przygotowywanie warzyw, kanapek i frytek, dbanie o czystość w lokalu

Oczekujemy:

Dyspozycyjności min. 20h tygodniowo, miłej aparycji i chęci do nauki, chęć pozostania z nami min. 6 miesięcy (wyjątek:  praca wakacyjna w okresie czerwiec-sierpień)

Zainteresowany?

Wyślij nam swoje CV w formacie PDF na adres: hello@hamburg.opole.pl - w pole tematu wpisz "Praca"

Kontakt

ul. Kołłątaja 16a
45-064 Opole

Zamówienia z odbiorem osobistym: 570281570
Współpraca: hello@hamburg.opole.pl

Czynne codziennie do 20:00
(ostatnie zamówienia przyjmujemy o 19:50)